02 829 5810        o-poljcane.mb@guest.arnes.si

Novice

Obvestilo učencem in staršem ob začetku šolskega leta 2021/22

Prvi dan pouka v šol. letu 2021/22 je sreda, 1. september 2021.
V šolo pridejo zdravi otroci.
Učenci od 2. do 9. razreda se zberejo pred šolo. Na steni telovadnice in na spodnjih oknih šole bodo nameščene oznake, kje se zbere kateri oddelek. Mlajši učenci se bodo zbrali bližje vhodu v šolo.
Ob 8. uri se jim bodo pridružili razredniki. V šolske prostore bodo vstopali po razporedu med 8.00 in 8.25.

Preberite več

Počitnice s prijatelji

V četrtem tednu POČITNIC S PRIJATELJI 2021 nas v Domu ustvarjalnosti mladih čakajo nove ustvarjalnice in dogodivščine. Na letovanje na morju se pripravlja že tretja skupina otrok, na Pohorje je odpotovala prva pohorska izmena – Kolonija prijateljev. S prijavami smo začeli tudi za prvi termin tedenskega programa Prileti na Pohorje!, ki je namenjen mlajšim mladostnikom. Zaradi naknadnih odpovedi ponovno iščemo prostovoljke/prostovoljce, tokrat za 4. izmeno na morju.

Preberite več

Poljčanski nagrajenci letošnjega literarnega natečaja

Letos je naša šola že četrtič zapovrstjo sodelovala z učenci 3. VIO na literarnem natečaju, ki ga razpisuje Občina Radenci v sklopu svojega Družinskega turističnega festivala Mačje mesto. Festival je povezan z našim rojakom Kajetanom Kovičem, zato tudi ime Mačje mesto. Literarni natečaj pa je naslovljen s Kovičevim verzom Sanje so velika skleda.

Preberite več
Dostopnost