02 829 5810        o-poljcane.mb@guest.arnes.si

Nagovor ravnateljice

DRAGI UČENCI!

Skupaj izgrajujemo neko novo izkušnjo, izkušnjo učenja na daljavo. Covid-19 nam je odvzel vsakdanja srečanja, druženje, mnoga šolska doživetja, toda ne more nam preprečiti učenja.

Ljudje smo zelo prilagodljiva in iznajdljiva bitja. Našli smo način, kako se povezati na daljavo, se srečevati na video srečanjih, se veseliti uspehov in novega znanja. Ne, ni enako, kot če bi bili v šoli med sošolci, prijatelji, skupaj z učitelji, s kuharicami in z drugimi zaposlenimi v šoli.

Toda, naša volja je močnejša od virusa. Ne more nas ustaviti. Skupaj gremo naprej.

Učitelji si prizadevajo najti učne vsebine, ki jih lahko najprej pregledate sami, nato jih predelate skupaj z njimi na video srečanjih. Starši vas podpirajo, spodbujajo, vam pomagajo in včasih tudi zahtevajo, da opravite šolske obveznosti.

Vsi vemo, da bo ta čas enkrat mimo. Zato se ne ustavljajte in ne popuščajte pri šolskem delu. Veselite se spoznanja, da lahko premikate gore, če hočete, da se lahko naučite vsake učne vsebine, če si le vzamete čas za to.

Ostanite močni, vztrajni in nepopustljivi. Bodite  ponosni na vse, kar ste doslej dosegli. Ne dovolite, da vam epidemija jemlje voljo.

 

mag. Francka Mravlje, ravnateljica

 

Dostopnost