Telovadnica

S telovadnico pri Osnovni šoli Kajetana Koviča Poljčane upravlja Osnovna šola Kajetana Koviča Poljčane, ki jo za izvajanje pouka športne vzgoje uporablja od 7.25 do 14.40 ure. Nadalje do 17. ure potekajo interesne dejavnosti, ki jih vodijo delavci šole ali zunanji mentorji. Vsak dan po 17. ure ter sobote in nedelje pa je namenjena krajanom za športno tekmovalne in rekreativne aktivnosti ter druge dejavnosti.
 
Urnik za uporabo telovadnice za šolsko leto se sestavlja v avgustu pred pričetkom šolskega leta in se med letom glede na potrebe spreminja. Okrog 20. avgusta vsako leto vodstvo šole organizira sestanek s predstavniki klubov, društev, sekcij, skupin krajanov in drugih organizacij, ki želijo svoje dejavnosti izvajati v telovadnici. Pri oblikovanju urnika imajo prednost skupine, ki so v prejšnjem šolskem letu dalj časa koristile prostore telovadnice. Ugodnejše termine pridobijo skupine, ki so se le-tem odrekle v prejšnjem letu.
Prioritetno se v urnik postavijo termini ekip iz občine, ki tekmujejo v dvoranskih športih v državnih ligah.
 

Sestanek za sestavo urnika  za popoldanske in večerne dejavnosti v telovadnici pri Osnovni šoli Kajetana Koviča Poljčane za šolsko leto 2023/24.

Zapisnik sestanka za sestavo urnika 2023/24.

Gradiva:

 
Dostopnost