ZAKLJUČEK PROJEKTA PODNEBNI CILJI IN VSEBINE – VITR

Dvoletni projekt vključevanja trajnostnih ciljev v dejavnosti učencev za doseganje učnih ciljev in hkrati razvijanje trajnostnih kompetenc, ustvarjanja učilnic v naravi, ponovne vzpostavitve učnega vrta in drugih učnih točk, se je zaključil.

Posebej pohvalimo vse učence, ki so na zanimiv način predstavljali naša učna okolja in jih bodo tudi v prihodnje. S svojim dodatnim delom so pomembno prispevali k razširjanju trajnostnih spretnosti, veščin in znanja. Sami pa so ob tem pridobivali tudi izkušnje vodenja skupin, prilagajanja predstavitev različnim skupinam in v različnih okoljih. Prav tako so uspešno predstavili naše delo za RTV Maribor. 

Veseli smo različnih medgeneracijskih, medpredmetno povezanih, raziskovalnih, eksperimentalnih, sodelovalnih  in  praktičnih učnih dejavnosti, ki so jih v preteklih letih razvijali naši učitelji. 

Na zaključni konferenci, 21. 9. 2023 v Ormožu, je vsaka sodelujoča šola prejela sadiko lipe in malinjak. Obe rastlini smo posadili v naša naravna učna okolja. Želimo jim dobro rast.

Utrinki iz zaključne konference:

Člani ŠRT (Sabolič G. manjka)
Dostopnost