Ultimate frizbi, medobčinsko

Športno društvo ultimate frisbee Slovenska Bistrica je izvedlo medobčinsko tekmovanje v igri ultimate frizbi na zunanjih igriščih. Na tekmovanje smo prijavili ekipe za 6., 7., 8. in 9. razred, naša šola je sodelovala z vsemi ekipami, v kateri sta po dva dečka in dve deklici z rezervami. Naš uspeh je bil nad pričakovanji, treningi pri izbirnih predmetih in športu se je obrestoval. Kar nekaj naših učencev in učenk tudi trenira v tem društvu. Ekipe so tekmovale v štirih starostnih kategorijah, izbirali so najboljše igralce in v vsaki starostni kategoriji so točkovali »Spirit of the game« (športni duh igre).

Celotna ekipa naše šole.
Ekipa 6. razred, osvojili prvo mesto, spredaj Elly Erker, Danaja Kiselak, Stella Ela Pivec; zadaj Gregor Krošel, Jernej Hribernik, Jan Šabec
Ekipa 7. razred, osvojili prvo mesto, spredaj Tayra Rak, Kristina Ogrizek, Ula GRm; zadaj Anže Brumec, Matic Piko
Ekipa 8. razred, osvojili prvo mesto in so zmagovalci »Spirit of the game« (športni duh igre). Spredaj Taja Knez, Nika Otorepec, Gabriela Plavčak; Taj Kodrič Koren, Jakob Šabec, Jan Pislak.
Ekipa 9. razred, osvojili tretje mesto, spredaj Maša Prah, Julija Vrbek, Zarja Flac; zadaj Andraž Piko, Žak Rupnik, Martin Peršoh.

 

 

Najboljši igralci turnirja, z leve:

9. razred deklice: Maša Prah

9. razred dečki: Martin Peršoh

6. razred deklice: Ely Erker

6. razred dečki: Jernej Hribernik

Miran Voglar

Dostopnost