Get Adobe Flash player
Domov

Spoštovani,

 

leto, ki se izteka, je za vse nas prineslo mnogo izzivov, s katerimi pa smo se pogumno soočili in po najboljših močeh izpeljali naše skupne programe in projekte.

 

Tudi otrokom je leto 2020 prineslo mnogo sprememb. Nekateri so jih sprejeli bolje, nekateri slabše, vsekakor pa upamo, da smo jim z našim skupnim trudom olajšali te čudne čase.

 

Čeprav je COVID-19 vsak dan glavna novica, smo na ZPMS zaznali, da so informacije o pandemiji namenjene predvsem odraslim, pri čemer otroci ostajajo izpuščeni. Odvisni so od podatkov, ki jim jih posredujejo bodisi starši bodisi učitelji ali pa jih sami najdejo na spletu. Zato smo pripravili otrokom prijazno gradivo, ki orisuje širšo sliko delovanja človeškega telesa v boju proti virusom ter hkrati podaja ključne informacije o trenutnem koronavirusu.

 

Posredujemo vam spletno različico zloženke, ki je namenjena učencem druge in tretje triade, ter letaka, ki je namenjen učencem prve triade.

Takoj, ko bo epidemiološka situacija to omogočila, pa bomo na šole in vrtce distribuirali tudi tiskane izvode teh gradiv.

 

Vse, kar slabo je, naj z novim letom zbledi.

Vse, kar je dobro, naj raste, cveti!

Naj v prazničnem miru vas sreča objame.

Vse, kar lepo je, naj za vekomaj ostane.

 

 S prijaznimi pozdravi,

Zveza prijateljev mladine Slovenije

  

 

Zveza prijateljev mladine Slovenije (ZPMS), Dimičeva 9, 1000 Ljubljana 

tel.   01 239 67 20, fax.  01 239 67 22 

e-pošta: info@zpms.si, web: www.zpms.si