Get Adobe Flash player
Domov

Pozdravljeni prijatelji mladine!

 

Tudi v mesecu aprilu vas vabimo v našo družbo. Za vas pripravljamo:

 

  • STARŠEVSKI VEČER – KAKO REČI NE, DA ME BO OTROK JEMAL RESNO

Tokratni starševski večer nosi naslov KAKO REČI NE, DA ME BO OTROK JEMAL RESNO in bo v torek, 16. aprila 2019, ob 17.30 uri, v Domu ustvarjalnosti mladih Maribor (Razlagova ulica 16). Udeležba je brezplačna, prijave zbiramo do 15. aprila 2019, na tel. št. 02 229 94 50, 040 433 511 ali na e-naslovu info.dum@zpm-mb.si. Več informacij najdete tukaj.

  

  • CUNJAMI

Aprilski Cunjami, izmenjevalnica oblačil za mlade, bo v torek, 23. aprila 2019, v Domu ustvarjalnosti mladih, v običajnem terminu, med 17. in 19. uro. Tudi tokrat bo dogodek spremljala praktična delavnica – delavnica šivanja z Nino Rozino. Več pa tukaj.

 

  • DAN ZEMLJE

22. april je svetovni dan Zemlje, katerega namen je opozoriti družbo na dejstvo, da je planet, na katerem živimo, minljiv in ranljiv, zato ga je potrebno varovati. Že tradicionalno ta dan obeležimo tudi pri ZPM Maribor s prireditvijo, ki bo v četrtek, 25. aprila 2019, od 9. do 13. ure, na Trgu Leona Štuklja. Dogodek bomo pripravili skupaj s Svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu MO Maribor, ki na ta dan organizira preventivno akcijo Bistro glavo varuje čelada.

 

  • PRVOMAJSKE POČITNICE

Počitniški program bo potekal v ponedeljek in torek, 29. in 30. aprila 2019, med 8. in 16. uro. Pripravljamo ustvarjalne delavnice na temo “travnik”, delavnico ročnega šivanja “s šivanko in prejico nad luknjice” ter izleta v Milekov gozd in na Doživljajsko igrišče. 

 

 


Spomnimo:

 

PROSTOVOLJSTVO: Razpis za prostovoljce na letovanjih na morju, Pohorju in v Marburgu smo podaljšali do 15. aprila 2019.

 

 

 

Redne popoldanske USTVARJALNE DELAVNICE: Otroci in mladi lahko v Domu ustvarjalnosti mladih Maribor ustvarjajo vsak delovni dan, med 15. in 19. uro

 

Pridružite se nam, zabavno bo!

 

Zveza prijateljev mladine Maribor