Get Adobe Flash player
Domov

Zveza prijateljev mladine Maribor

 

Pozdravljeni!

 

V mesecu marcu napovedujemo pestro dogajanje, saj pričnemo z norčavim pustom.
 
• PUST 2019: Na pustni torek, 5. marca 2019, vabimo na Trg svobode, na tradicionalno mestno pustovanje, ki ga pri Zvezi prijateljev mladine Maribor organiziramo že 60 let!

Dopoldne, s pričetkom ob 10.00, bodo z Alico v čudežni deleželi in čarovnikom rajale otroške pustne maske, ki se bodo potegovale za najboljšo posamezno in skupinsko masko.

Popoldne, s pričetkom ob 15.30, pa vse generacije. Odmevala bo glasba šestdesetih let z glasbeno skupino Help! A Beatles Tributeprogram bo povezoval Boštjan Klun, gotovo pa pridejo tudi kurenti.

Žirije bodo podelile nagrade najboljšim posameznim, družinskim in skupinskim maskam, slastnih krofov pa bo dovolj za vse maske, ki se bodo predstavile na odru.

 

• MLADI ZA NAPREDEK MARIBORA: Učenci in dijaki, bodo 6. marca pričeli z javnimi zagovori oddanih nalog, ki bodo potekali na Lesarski šoli Maribor (Lesarska ulica 2, Maribor). Termine zagovorov bomo od 27. 2. naprej objavljali na naši spletni strani.

 

• OTROŠKI PARLAMENT: v sredo, 14. marca 2019, ob 8.30 uri, se bo pričelo zasedanje 29. regijskega OTROŠKEGA PARLAMENTA® na temo »ŠOLSTVO IN ŠOLSKI SISTEM«.

 

• VEČGENERACIJSKI CENTER ŠTAJERSKA: V okviru vsebin VGC Štajerska bomo nadaljevali s FAMILYLABOVIMI STARŠEVSKIMI VEČERI, prvi bo na sporedu v torek, 19. marca , ob 17.30, v Domu ustvarjalnosti mladih Maribor vas vabimo na srečanje z naslovom ŽIVLJENJE Z NAJSTNIKOM. Udeležba je brezplačna, prijave zbiramo do 19. marca 2019, na tel. št. 02 229 94 50, 040 433 511 ali na e-naslovu info.dum@zpm-mb.si.

 

 RAZPISA ZA PROSTOVOLJCE: Na ZPM Maribor smo že v pripravah na različne počitniške in druge dejavnosti in vas ponovno vabimo k sodelovanju pri programih letovanj in pri programih za spodbujanje ustvarjalnosti in dejavnega preživljanja prostega časa otrok in mladostnikov v Domu ustvarjalnosti mladih Maribor (DUM)

- Razpis za prostovoljce – spremljevalce na letovanjih 2019 najdete tukaj
- Razpis za prostovoljce za delo z otroki in mladostniki v Domu ustvarjalnosti mladih Maribor najdete tukaj 

 


 

Spomnimo:

- Redne popoldanske USTVARJALNE DELAVNICE: Otroci in mladi lahko v Domu ustvarjalnosti mladih Maribor ustvarjajo vsak delovni dan, med 15. in 19. uro

 

 

Pridružite se nam, zabavno bo!

 

Urša Žiger

Zveza prijateljev mladine Maribor