Get Adobe Flash player
Domov

Poljčane, 3.6.2014

 

Naravoslovni tabor – prijava!

 

V sklopu projekta Popestrimo šolo  tudi letos organiziramo naravoslovne tabore za kakovostno preživljanje prostega časa v družbi vrstnikov  v naravnem okolju. Za OŠ Poljčane so načrtovani trije termini, na vsak termin se lahko prijavi 25 otrok. Termini so napisani na prijavnici. Ob prijavi obkrožite termin v katerega želite vključiti otroka.

 

Za prehrano je tudi letos doplačilo v znesku 20€/otroka.  Denar bomo letos pobirali ob prijavi otroka na tabor, kot zagotovilo za udeležbo. V primeru opravičene neudeležbe bomo denar vrnili.

 

Spodaj je prijavnica na tabor, ki jo odrežete in skupaj s prispevkom za prehrano prinesete v ponedeljek, 9. 6. 2014 ob 8.00 uri v avlo OŠ Poljčane. Prijave se skupaj s plačilom zbirajo do zapolnitve mest, to je 25 otrok na posamezen termin. Brez plačila za prehrano ob prijavi, se ne bo možno prijaviti. Ko se mesta zapolnijo, prijava ne bo več možna.

 

Potrebna oprema: spalna vreča, blazina, ustrezna obleka, zaščita pred soncem in komarji, kopalke, športni copati, sobni copati, pripomočki za osebno nego, pižama, brisača za tuširanje (2), brisača za kopanje. Če vaš otrok potrebuje kakšna zdravila, posebno prehrano ali ima kakšne omejitve prosim to navedite na prijavnico.

 

Na izbran termin, starši pripeljete otroke ob 16.00 uri na Ranč Dravinja, Breg pri Konjicah 3, 3210 Slovenske Konjice.

 

Otroci bodo nameščeni v več - posteljnih sobah, v obnovljenem skednju. Vsaka soba ima svojo kopalnico. Spali bodo v spalnih vrečah. Delovne aktivnosti bodo potekale po dogovoru z gospodarjem na kmetiji, večinoma bodo predstavljale pomoč pri negi in prehrani živali na kmetiji, gospodinjskih opravilih, kuhanju, vlaganju sezonske zelenjave, izdelavo marmelad, načrtovanju zasaditev na permakulturnih gredah in delo na permakulturnih gredah.

 

Za vse morebitne dodatne informacije sem na voljo na šoli osebno ali po elektronski pošti jerneja.krizan@um.si .